Hejsan =)

Jag tycker att vi har en tråkig blogg... :/ förlåt elina o louise, men ärligt, vi måste göra fler roliga inlägg =P
jag såg på min kompis storasyrras blogg att hon hade gjort en serie som hette nånting med badanka...hahhaha:P
Men aja, jag har tagit lite bilder som jag ska lägga in sen =D, Kommentera om ni tycker att vår blogg är tråkig eller inte =D plzzz!!!


//Hanna





hejjsan hoppsan!

hejhej, nu sitter jag hemma hos Moster Lena :D ska snart gå ut och grilla. Och sen åker vi upp till Dalarna, och där kommer jag vara tills på söndag. Det finns knappt nån täckning där uppe, men ska försöka vara på det bästa stället med täckning så man kan messa lite i alla fall. Igår kom jag hem till pappa och han var ju i Thailand i två veckor och av honom fick jag ett Billa Bong linne, och en Thailnadtröja, han hittade inte de jag önskade så vi ska åka och köpa de här i Sverige nån dag, och igår hämta pappa mig runt 11 hos mamma och sen så åkte vi direkt och spela miniglof med Marie och MAria, sen senare på kvällen grilla våra familjer tillsammans, och så körde vi kubb, och de var tjejerna mot killarna, och Tjejerna vann ju såklart! Men killarna skulle ju såklart ha revange ( stavning?) bara för att dom inte vann, och den sista gången vann dom! haha, sen körde vi fotboll och andra grejjer :D kul hade vi i alla fall! :D Men nu ska jag gå och vara med Moster och Kusiner :D Ha det gött!

Ciao!
/Elina

vet ni vad?....

.... jag har gjort om designen :D hah, hade inget att göra så varför inte :P ♥
har packat lite, men ska packa mer i morgon innan jag åker, ska upp nio och åker 11, hehe,
nu ska jag fortsätta chatta för att göra mig tröttare. haha aja God natt!

Ciao! ♥

Elina ♥

Hejjsann ^^

Hejsan alla tokiga människor!
Har jag det bra? Juuuu såklart! jag sitter här med kompisarna Hanna R o Emmsan <3



DAGENS:
OUTFIT: Svarta shorts (h&m tror jag) Blommig tröja (svart från jc) svart kofta (gina)
FRISYR: Utsläppt, ingen lugg
PERSON: Emma och Hanna R
SAKNAD: Storasyster <33333333
VILL HA: Inget ;)
INKÖP: BjörnBorg trosor (a), nagellack och solglasögon, men dom får jag imorrn xP

// Hanna ^^




Packa...

hej, imorgon åker jag till pappa, så jag måse packa eftersom att vi ska till dalarna på fredag :)
Men just nu sitter jag och pratar på facebook, och kollar på tv:en. ska snart packa med mig lite saker hem till pappa.
Idag har jag varit med summer, och vi har suttit vid datorn och badat i hennes pool, aja men nu ska jag logga ut, ha de bra!

Ciao!
Elina <3

Ps. Saknar Hanna och Louise! <3<3<3<3<3

Bli Tigerfadder!!

Bli tigerfadder, jag skriver det här eftersom jag VERKLIGEN bryr mig om djuren!
Vi är apfaddrar = D
//Hanna

Roligt ;D






//Hanna

Nu drar jag!

hejsan hoppsan, snart drar jag te Summer, och sen åker hon och jag iväg, sen fyller lillebror år så vi firar han under dan, ha de bra så hörs vi! Messa med meejj så blir jag glad. jag lovar jag svarar ! Nu kommer outfiten i dag :

 Shorts från H&M
Linne från Onley
Kofta från H&M

Ciao! / elina



-.-

heejj,  snart åker Louise till lettland :( kommer sakna deejj, <3 Hanna kom ju hem från Turkiet i dag typ, saknade deejj Hanna, men idag har de inte hänt så mycket. TRÅKAT helt enkelt. och i morgon kanske jag ska träffa summer, :D nu ska jag nog i alla fall sova,,,, AS TRÖTT!!!!
Men vi hörs!

Ciao!<33
/ ELINA


Emmsan <33

E nu hemma hos Emmsan <3 Vi ska till grönan imorrn = D
Skiitkul = P
Emma har blivit galen,för hon sitter o skriker = S
När Emma var liten då ramlade hon på snurran i lustiga huset, hahahahahhah! Korkade Emma <33 Äsh, hon har varit korkad i hela sitt liv x D Men hon är föööörööörörörö rolig!!! När jag kom hem till henne så satt hon med skithög musik och spelade cool.... Lyckat Emma! <3


Dagens:
Outfit: Slitna jeans, rosa tröja, rosa strumpor  = P
Person: Emma o Louise <33
Saknad: Ceasar o Charlie <333 (alltid)
Frisyr: Utsläppt o diadem = D
Status: Flumm jusst nu xD


// Hanna







Tjena !

Sitter här framför datan igen xD
Ska till Lettland imorgon, ska bli as kul !
Jippiiii !

Kul att alla har det bra där hemma !
Men vet inte vad jag ska skriva så ni får en dagens:

Outfit: Jeans, Tröja

Inköp: Inget xD

Vill Ha: Inget =D

Person: Emma, hon har ju spårat ut helt och hållet? På msn asså !

Saknad: Emma, Emma, Hanna, Matte, Ida, Elina, Alva, Lollo...... Alla ! <3

Frisyr: Fläta i luggen, utsläppt

 // Louise


Hemma igen!

Nu är jag hemma, kom hem idag på natten.. I turkiet har jag åkt jättemycket båt!! Badat i havet, i poolen = P
Vi åkte till Pamukkele COOOOOLT!! Det är helt vita berg, det ser ut som snö! Man kan bada i berget = D Det var jättevarmt, Vi badade i Kleopatras pool också! Det är inte en pool det är asså, typ som en källa (fast stor) det är typ 45 grader i vattnet och typ 50 i luften, snacka om att man frös när man kom upp  xD (asså man gör det) Det var skitdyrt att gör det = O typ 120 kronor per person och man fick bara bada en gång = O men det var det värt = D Förresten så kom vattnet från naturen..Sen har jag åkt båt och badat mitt ute i havet = D Min brorsa hittade ett örhänge på botten, vi tror att det var äkta turkiskt guld, Det var snyggt! Men gammalt! Sen har vi bara slappat vid poolen! Fast såklart så har jag gjort lite klantiga grejer såklart! På toaletten och egentligen på alla dörrar så finns det på handtaget ett lås (det här låset var in mot toan) och när jag var på toa så låste jag och sen näör jag gick ut och hade stängt dörren...ja, jag hade klickat på den där knappen så dörren låstes! Det är samma sak på ytterdörren men på ytterdörren så går det att öppna med nyckel men det fanns det inte på toan, så vi fick ta upp en städare att öppna dörren med specialnyckel, snacka om att mina föräldrar garva!



//Hanna

hejhej

hejhej idag har jag bara haft tvätt stugan. ska ner dit nu igen så bye!

/ ELINA

heejj<3

nu har jag suttit och gjort en headur, eller renare sagt försökt... vet inte om jag lyckades. den kommer in snart iallafall, först ska jag skriva lite, igår så pratade jag i alla fall med Louise i tele hehe, medans hon hadde kul på sin studsmatta, och jag hadde as tråkigt, hah men i alla fall, sen fick jag reda på att lyllosen Hanna är i Turkiet, vill också utomlands, Aja, idag har jag inte gjort så mycket, gick ut och sola, men de var inte så himla mycket sol, utan de var väldig svalt i luften och de blåste väldigt mycket, så de blev nog inte mycekt till sola xD aja, på torsdag kommer pappa och Linda och hämtar mig och brorssan, vi ska hem till pappa alltså. Just nu är pappa i Tahiland och jag saknar han jätte mycket, men snart kommer han hem, och de kommer bli så kul att få träffa han igen :D Nu kommer dagens:

Outfit: Linne och kjol
Saknar: Pappa, Louise och Hanna
Längtar till: NÄSTA LOV! :D haha
Status: Trött -.-
Vill: att nån rolig ska logga in på msn 

Aja de var allt från mig!

Ciao!

// ELINA
 

Hade bara lust med att ladda upp denna bild :D


haha störtskön bild på min katt :P hon är ju bara för cool asså :D

// ELINA

Outfit..

Här kommer Outfiten idag :)


linne - Onley
Kofta- H&M
Shorts- H&M
<3

Dagens..

hej, nu kommer dagens från igår, och några bilder, hann tyvärr inte igår, därför kommer de nu.


DAGENS:
Kläder: Blå kofta, vitt linne, och ljus blåa jeans.
Personer: Kusin och hennes barn, min halv moster, och mamma :)
Köpt: Kläder, och två filmer, Raise your voice och a cinderella story.
Saknar: Pappa <3
Längtar till: När pappa kommer hem från Tahiland :) <3

De var dagens, nu kommer bilder,

De jag hade på meejj :P

Filmerna, Hilary Duff är huvudpersonen i båda :D She is AMASING!
Raise your voice var bäst, kan se den tusen gånger om asså,
och nu kommer lite fakta om filmerna, lr vad dom handlar om, alltså jag skriver vad de står på baksidan av filmerna:
a Cinderella story:
  byt ut en mobiltelefon mot en glassko,en två dörrars cabriolet mot en pumpa och en förort till Los Angeles mot ett land långt, långt borta. Vad får du då? En rolig lycklig-i-alla-sina-dagar skruvad Askungensaga!
Sam (Hilary Duff) skurar golv på ett fik, utsätts för sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton college ( den perfekta platsen för en prinsessa att träffa sin prins). Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes annonyme e-mailkompis ( Chad Michel Murray) som planerar att träffa henne på Halloween festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga Internetindentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget? Kan sagor bli sanna? Bara om Sam tar tag i sina drömmar och gör dom sanna.
Raise your voice: Terri har både rösten och utseendet. Men det är hon långt ifrån ensam om. Frågan är om hon har det där lilla extra, det som gör hela skillnaden mellan medelmåtta och superstjärna. Första steget mot stjärnorna blir en sommarkurs på musikskola i LA. Här formas morgondagens stjärnor, men för de som vill lyckas är konkurrensen stenhård.
Ja, de var handlingen haha,
Nu ska jag göra annat, kanske kolla på Raise yor voice igen :P Ha det bra alla så hörs vi!
Dagens kommer lite senare, eller efter detta inlägget, hah menar dagens idag :P <3

PUSS // ELINA

Status: Trött....

hejhej, förlåt att jag inte har bloggat, jag var på min kompis landställe, och förlåt ifall jag inte har svarat på sms, min mobil har typ dött, och jag har inga pengar.... Så förlåt,... aja, nu sitter jag och skriver inlägg och pratar med lillebrorsan <33 hehe, snart kommer de bilder från mina dagar på min kompis land, men innan vill jag säga såhär, Tack Summer för allt, Bästavän du är allt och lite till, sjuan med dej blir bäst :D älskareey <3 Och sen vill jag säga tack till Louise och Hanna, mina två andra Bästavänner, ni är så underbara,  saknar er som fan, men på höstlovet ska jag försöka komma till nån av er <3 och sen vill jag faktiskgt säga så här! :  alltså jag har många b'vänner, men jag har aldrig sagt att jag gillar en mer än den andra, så inbilla er inte de, för alla ni är lika underbara så kom ihåg de, ingen kan ändra nått av mina kännslor för er alla, men som sagt jag gillar er alla lika mycket, <3

Nu kommer bilderna:

Vi tälta och här är tältet som vi tälta i :D


Summer är ju den sötaste :P <3


Den stora båten åkte vi till Summers land, alltså det är Summers båt :) och den andra är lilla snurran :P hah och den åkte vi till affären med och åkte runt i :)



De var rätt kallt. fast de blev varmt sen.
De var bilderna, orkade inte ta så många :P haha, aja nu ska jag kolla på kompisars bloggar, Herrå <333

// ELINA


Hejjsan

Har inte bloggat på länge för jag har varit på landet och där finns ingen data, men nu är jag hos mina kusiner fast dom är i Italien så jag lånade datan lite, heh
Tack för texterna, Elina och Hanna, dom var jätte gulliga så då måste väll jag också göra sånna xP

Elina <3
Dig har jag bara träffat i 11 dagar totalt men ändå så har vi mycket gemensamt, jag menar hur många är det som är lika långa, lika gamla, väger lika mycket, och sånt ?
Men när jag träffade dig för första gången var du väldigt blyg, men nu?
Har du växt ifrån det eller??  xP
Nu är du ju, inte blyg snäll rolig skämtsam och mycket mer.
Det jag försöker säga är att du har en del i mitt hjärta och det kommer du alltid att ha vi är som bästavänner ♥


Hanna <3
Ja, vad har man att säga om dig?? Mer än att du är min bästis??
Ända sen du kom till mig i 3an så har du haft en del i mitt hjärta och det kommer du alltid att ha även om livet måste dela på oss <3
Vi är så olika att vi är lika, vad mer kan man begära av en så snäll och rolig tjej som du är?
Jag älskar dig som vän och kommer alltid att göra det ♥

Saknar er massor <3

// Louise


Förlåt...

Förlåt....<3
Jag saknar er båda två jätte mycket!
ELINA DET HÄR MÅSTE DU GÖRA: KOMMA HEM TILL MIG ELLER LOUISE PÅ HÖSTLOVET!!!! DU MÅSTE <3


LOUISE DU MÅSTE OCKSÅ GÖRA EN GREJ: NÄR DU KOMMER HEM FRÅN LANDET..KOM HEM TILL MIG!! <3


Saknar er <3.






//Hanna

Torsdag

Hej!

När jag skriver det här inlägget, så håller jag på att somna = P Jag är supertrött....
Idag har vi haft gäster...eller ja, dom är fortfarande kvar så vi har gäster = P
Idag har jag och mamma bakat blåbärspaj...eller, ja , det blev blåbär,vinbär och smultron paj xP
Men det blev suuupergott i alla fall = D
Slänger in en dagens här:

Dagens:

Outfit:
Vita piratbyxor, brun tröja
Frisyr: Uppsatt
Person: Hela familjen <33
Inköp: Smör.... = S Hehehe
Vill ha: Mer blåbärspaj ^^
Saknad: Louise <3 Klasskompisarna <3

Haré suuperbra ♥

// Hanna









 

Hej !

Louise är på landet, jag snackar med henne i telefon och hon ber mig skriva en dagens till henne,


Dagens:
Outfit:
Svart canada tröja, gråa sss byxor o lila strumpor
Inköp: Inget, visst är jag duktig (a)
Vill ha: Jordgubbar
Person: Brorsan
Saknad: Hanna <3 Matte <3
Frisyr: Hästsvans



// Hanna o Louise



 


Hejsan !

Tjooo!

Idag mår jag så där jättebra!!
Jag har varit med Emmsan hela dan <3 Utom imorse, typ klockan 12 haha ^^)
Då plockade jag o Hanna R och två tjejer till blåbär = D  Ska göra blåbärspaj imorgon = D
Mums ='P Hihihihihi = D Jag, emma o hennes mamma var och bada idag = D störskönt ^^
Jag gjorde bakåtdyk från bryggan ^^
Ahapp, hoppas ni har det toppen där hemma = D

//Hanna ^^)

VART ÄR NI???

Vart är alla?? Vart är alla läsare?
visst vi har inga läsare, varför läser ingen bloggen??? Komentera och säg vad du tycker, om den är dålig eller vad? Eftersom att ingen läser så är det ju tråkigt! BÖRJA LÄSA :D Kom igen,


...

hej, idag har det inte hänt så mycket, packat och tagit de lungt... Imorgon kommer min kusins mamma från finland hit, min kusin och hennes barn kommer nästa vecka för att dom ska ut till landet, och i morgon blir de nog inge inlägg... så de kommer här i stället, i morgon ska jag städa mitt rum och hjälpa mamma att städa resten av lägenheten. Varför jag packa var för att jag åker till summer på torsdag och i morgon hinner jag inte, eftersom att jag ska städa och fixa...


Louise! <3
Jag har känt dig i två år, ungefär... lr jo? men i alla fall, först träffades vi i en vecka, och sen nu i sommar, :D vi hade det skit kul, och vi har ju inte känt varandra så himla länge men vi är redan bästavänner! <3


Hanna!<3
Samma sak med dig vi har kännt varandra i två år och vi vet redan mycket om varandra, och vi är redan bästavänner, du jag och Louise är dom bästa! haha, jag gillar dig bästis och kom i håg de!! Föresten tack för texten, detsamma Hanna!<3



// ELINA ^^P <3

Tisdag...

Idag har jag packat, sovit, kollat på tv, läst, varit inne på datan och åkt till veterinären.....
Varför har du packat? Ska åka till Turkiet på lördag....
Varför har du sovit? -.-
Varför har du kollat på tv? Har inte haft något annat att göra....
Varför har du läst? Jag älskar att läsa....
Varför har du varit inne på datan? För att skriva på bloggen såklart ^^)
Varför har du åkt till veterinären? Miso har tagit spruta och tagit bort stygnen <3
Varför skriver du: Varför har du (te.x sovit)? Måste hitta på något nytt här på bloggen, haha



Aja, hoppas ni har det bra framför era datorer...


//Hanna


 

Jag fattar inte!!!! <3

Louise <3

Jag fattar inte hur Louise och jag har kunnat bli så himla bra vänner (bästisar) ;D
Vi är nästan helt olika, men ändå så har vi så mkt gemensamt <3
Det är krångligt, men vad ska man göra?? Vi gillar varann som kompis såååå mkt att vi inte vill sluta va med varann <3
Vi har känt varann i 3½ år, och ändå vet jag så mkt om dig! = D Jag blir så ofta ledsen om vi inte kan göra nåt ihop, men nu smsar vi varje dag så det går över = D Du är världens bästa bästis <33





Elina <3
Dig har jag inte alls känt lika länge, vi träffade varann i en vecka men blev mkt bra kompisar =D sen så träffades vi i somras och allt blev som en sommar för 2 år sen <3, Jag vet så mkt om dig fast vi inte känt varann länge!





Hoppas ni båda två har det bra <3




Heejj :D

hejhej, idag har jag inte gjort så mycket, gick upp nio för att gå ut med Miley, mamma jobbar så blev tvungen. Sen åt jag väl frukost och gick till mammas jobb med Miley, asså för att hämta mamma, lr vad man ska säga :P sen gick hela familjen till skogen med Miley, och plocka kantareller, smultron och blåbär. Så det blev en god smultron och blåbärs paj till mellis :D hehe, vi var i skogen i typ två timmar :S hah skiit jobbigt, men kul i alla fall, Miley gillar det skit mycket :) hon springer runt som en galning P hah, sen när vi kom hem gick jag in till datan medans dom andra chilla...  Sen åt vi middag och så :P sen nu på kvällen blev de kantarell macka :D haha, det var sådär men i alla fall. Imorgon ska jag upp nio igen, och sen när mamma kommer hem ska jag packa och så, sen på onsdag kommer mina kusiner till oss i från Finland och dom har jag inte träffat på två år :( Men de ska bli kul :D Nu ska jag nog logga ut, ni får ett inlägg i morgon <3

Juste, min mobil gick sönder idag!!! BAAJS!!! så nu har jag en annan, men den är rätt bra ändå för att vara en Nokia :P haha, aja GODNATT!!! <3

// ELINA

Heejj

Heejj,
Här sitter då jag :P hah,  det har inte blivit så mycket bloggande, men men, vad ska man göra? de är ju sommarlov :D aja, nu sitter jag framför datan för att försöka hålla mig vaken, hoppas jag lyckas en stund till, aja som sagt, idag har vi grattat mamma, för att hon fyllde år i fredags men då var jag på landet :( , och förut skrev ju jag att hon skulle få en mugg där de står världens bästa mamma på, men jag hade tänkt lite fel och sa lite fel, så vi åkte till nån annan affär än den jag menade :P hehe, så jag köpte inte en mugg utan ett nyckelskåp med typ babuu stil, alltså min mamma gillar lite kinesiskt och sånt, så då passade ju den :) hihi, annars har jag väl inte gjort så mycket mer, jo, pratat med bästavän summer i tele i typ en halv timme, och medans vi prata så prata våra föräldrar med varandra i tele :P haha, vi snackade om landet och sånt, asså att jag ska med summer till hennes land på fredag :D hihi, ska bli så himla kul att få träffa dig bästavän :D<33 heheh, nu ska jag fortsätta blogga runt och försöka hålla mig vaken, om det nu går.... haha, aja GOD NATT <3


// Elina

Hej igen!

Igår kom jag hem, Jag har haft jättekul = D  Jag red två hästar, en liiten häst som heter Zyganek 2 <3 Han är svart på kroppen och var vit, grå och svart i ansiktet så gulligt <3 Jag red en D-ponny som heter Pinja <3 Hon är helt grå, också så gullig <3 Jag ramlade av tio gånger i damsadel = S  Men jag ramlade på fötterna och det var i trav!, Typ Alla ramla av i damsadel = P Jag ramlade av tre gånger, två gånger i galopp på Pinja (hon bockade) och en gång när vi hoppade, jag fick en lätt hjärnskakning eftersom jag ramla på huvet = ' (  Men det gör bara ont ibland, faktist nu = (  Vi gick spökrunda också = D Det var jättekul, haha , shit vad jag blev rädd asså! Hahahahaha! Mitt skosnöre gick upp också, jag gick med   fem tjejer o en kille, vi hade skiitkul = ' D Om några dagar ska jag åka till Turkiet = D Det här kommer vara en sån underbar sommar! Efter Turkiet så ska vi typ va på landet resten av sommarn = D Hoppas ni har en lika trevlig sommar som jag ; D Åh, jusste vi hade talangjakt, våran grupp (limegröna gruppen) vann ! = D Hihihihii, vi gjorde en teater av våran ridlektion, hahah vi skojade till det såklart ; D Vi hade en skånsk ridlärare så det blev bara roligare = D

Dagens:
Outfit:
Slitna jeans, blå tröja.
Frisyr: Utsläppt med lugg
Inköp: Inget
Person: Familjen <3
Saknad: Pinja och Cygge <3


// Hanna







Kom inte på nån rubrik :P

hejsan, kom inte på nån rubrik som ni kanske ser, men nu sitter jag här och bloggar, och snart ska jag äta, Imorgon blir det nog inget inlägg eftersom att man ska vara med Maria och hennes familj, alltså våra familjer ska grilla tsm :D <3
Men som sagt, som jag sa förut, att jag ska till landet på onsdag, och kommer vara där tills på söndag :D Och på Fredag fyller mamma år :D Fast jag är på landet så jag kan inte träffa henne, men hon ska i alla fall få min present på söndag när jag kommer hem från landet :D Hon ska få en mugg där det står världens bästa Mamma på :D Sen Nån dag typ, söndagen eller måndagen ska jag med Summer till hennes landställe :D vi kommer att ha det bäst!!! <3 Saknareeeey Summer <3 (
www.flumer.blogg.se) BESÖK! :D Aja men nu ska jag kolla vidare på bloggar, ha det bra!

PUSS ELINA!


Hej o hejdå!!

Hej! Ville bara säga hejdå eftersom jag inte kommer blogga på länge eller jo bara om jag rider till ett internetcafé xD Så vi kommer inte höras på ett tag, det gör väl inget?! xP Imorgon ska jag åka = D Kanske hinner slänga in ett inlägg imorrn men det är inte säkert! Och så vill jag bara säga en sak till Louise <3
Jag saknar dig så mkt! Jag vill vara med dig någon gång under sommarn men du ska ju vara på landet och jag me,.,, men vi kanske kan komma över till varann?? Saknar dig och längtar till sjuan då vi får träffa varann igen <3 Alltså tänk, jag kanske inte får träffa dig på nästan hela sommarn =' (        Saknar dig och vill träffa dig också Elina!


//Hanna





hmm...

nu är det så här att jag inte kommer blogga så himlamycet från och med på tis till typ två veckor frammåt...?
för att på tisdag åker jag till en stuga med familjen, och den stugan har min kompis familj hyrt, så vi ska vara med dom tills på onsdag... Sen påonsdag åker jag till landet och där kommer jag vara tills på söndag, och på söndag eller på måndag ska jag med en kompis till hennes landställe, eller så kallad BÄSTA VÄN! <333 Summer heter hon :D bästa vän jag saknar diiig <33, men som sagt det blir nog inte så mycket till bloggande.... men men :P *

Aja nu ska jag hitta på nått annat, ( bilderna om min dag kanske inte kommer komma på LÄÄÄNGE, för att min USB sladd till mobilen funkar typ inte, eller okej den funkar, men jag måste installera om allting :S och jag hittar inte min skiva...)

Aja hej då :) <33<33<33<33
//ELINA

MIN DAG MED DEN GULLIGA MARIA!

hejsan hoppsan =)

idag har jag varit med Maria, vi har varit och handlat :D hon skulle typha ett par gummistövlar :P
haha  vi tog jätte många bilder men dom får komma sen :P hahahahahah
nu sitter jag här hemma hos maria :D snart ska väl jag hem.... typ, min lotsas mamma ska hämta mig! ;)

Aja hej då :P ( besök marias blogg :P
www.babysew.blogg.se  ) <33
// ELINA

Packar o städar....

Hej, idag ska jag bara packa o städa, men jag hoppas på att jag får åka o bada i sjön, för det är så varmt = D
Jag packar för att jag ska åka på ridläger imorrn = D Det ska bli jättekul! Jag ska åka dit med Hanna R och En till kompis som heter Rebecka, det ska bli jättekul (okej jag har redan sagt det , men det kommer ändå bli grymt kul! ^^)


Nu måste jag fortsätta o packa, vill inte sitta vid datan en sån här fiin dag ^^

//Hanna



....




//Hanna


Hejs svejs ^^)

Hejsan!! Idag har varit en sån  där underbar dag som man kan ha ibland.... Jag var med några som jag känt sen jag var en bebis ^^ och så har jag kollat på film och badat = )  Det är typ det ända....aaa det är det faktist ^^  
Dagens:
Outfit:
Gult linne, rosa shorts (lite sommrig^^)
Person: Många <3
Saknad: Många <3
Frisyr: Utsläppt med hårband
Händelse: Varit med kompisar som varar för evigt <3
Färg: Alla möjliga

//Hanna




;(

Hej, det blev inge bowlande, för att de var inga som hade bokat banor i bowling hallen o han som äger stället tycker att det var dåligt att hålla bowling hallen öppen för bara fyra personer ( jag, min pappa, min brorsa, och min lotsas mamma )
Så då kunde vi inte :( Men men, ska i alla fall inte blogga nu, ska sätta mig framför tv:n om ni vill nått så smsa :)

hej då // Eliinah


...

.... heej, asså först vill jag säga, Förlåt Louise för att jag och hanna har gjort om bloggen så mycket, och att vi skriver typ inlägg varje minut, och du inte skriver ngra, <33 Vi väntar på inlägg från dig Louise sötiis <33


Nu kommer min dag :)
Idag har det v'äl inte hänt så mkt, bara tråkat, och snackat i tele med Thyra :D kmr sakna dig Thyra eftersom att du byter skola :'( <33 Men som sagt, idag har det varit en tråkar dag :P men snart ska jag typ äta och efter ska vi typ åka och bowla... Så jag hinner nog inte blogga så mkt mer idag :P haha okeej, jag har ju typ bloggat hela tiden, så det får nog räcka för min del just nu, kanske kommer lägga in bilder och så, men nu får faktisgt Louise och Hanna skriva och inte bara jag, haha Louise har ju typ bara skrivit ett lr två inlägg, medans jag har skrivit tusen och hanna ngra :P hahahhaha..
Aja ha det bra :)

ja juste, Louise kommer ju inte kunna skriva så mkt eftersom att hon har fullt upp hela sommaren, men hoppas att hon skriver ett inlägg snart =) vi saknar dig Louise <33



KRAAAM ELIINAH :D <33

TÖNTAR!

hahaha, nyss så typ "bråka" jag med ngra från gamla skolan :P fett kul :P
haha, vi höll typ på att kaxas mot varandra fett mkt, ni skulle sett :) nu loggade dom in igen hahaha,
Dom loggade in på min kompis msn, och höll på där ifrån, som om det skulle vara hon som höll på mot mig, för att dom personerna kan typ hennes lösen, nu sitter dom och kallar mig WNB fast dom själva är de, hahah fett töntiga asså! :P

// ELINA

hejsan :D

hejsan :D

här sittar man och chattar med roliga personer :D
Sen såg man ju då att Hanna hade fixat bloggen med ny bakgrund och headur. SKIIIT NICE !!!! :D
Idag har jag varit och badat med kusinerna, och aa, inte så mkt mer :P
men nu orkar jag inte skriva :P

// ELINA

Tja!

Skrev inte igår och i förrigår därför att jag har varit helt upptagen men ska berätta lite om det nu!
I måndags så var jag o bada hela dan  (cyklade dit, visst e jag duktig ^^ ) Jag var där med Hanna R o Hanna B alla tre Hannorna alltså ^^.  På kvällen så åkte min familj (utom syrran) ner o kvällsbada med Hanna R´s familj, det var jättevarmt o jättekul ^^ Igår så åkte jag ålandsbåten (isabella) med Hanna R´s familj! Det var jättekul ^^ Vi bytte båt när vi skulle hem till stockholm igen ^^ Jag köpte en mjölkchoklad (250 gram) :O  Fast jag har typ mer än halva kvar ^^ Jag köpte också "cara mints" gott ^^ jag köpte hubbabubba oxå xD  Men jag har faktist inte ätit upp allt!! Jag har supermycket kvar!! När vi kom hem så åkte vi o bada i sjön, det var verkligen SUUUPERVARMT!!!!!!! Idag ska jag packa till lördag för då ska jag på ridläger =D Jättekul!!! Jusste jag hittade en parfym på ålandsbåten som jag vill ha (kan inte ha så många eftersom jag är allergisk, men den här var inte stark så den är helt perfekt för mig^^)


Dagens
Outfit:
Mjukisbyxor, rosa linne
Person: Mamma <3
Saknad: Emma <3
Inköp: Inget
Vill ha: En parfym
Färg: Rosa

// Hanna






RSS 2.0